Baba kártyák


A legjobb Baba Ajándék.
Az első mosoly, az első lépések, az első szavak, és 25 további
varázslatos baba pillanat. Ragadd meg a pillanat varázsát!

Kismama kártyák


A legjobb Kismama Ajándék.
Amikor érzed kisbabád első rúgását, ahogy növekszik a pocakod, a
kedvenc baba játékok és további 25 fontos kismama és újszülött esemény.
Tedd örökké emlékezetessé a pillanatot!

Mi is a Milestone Kártya?
Voltatok már úgy, hogy amikor évek, vagy csak hónapok múlva kérdezték tőletek, hogy a kislányotok, kisfiatok mikor fordult át először, mi volt az első szava, mikor bújt ki az első fogacskája, mikor érezted először, hogy rúgott, mikor derült ki kisfiút vártok vagy kislányt...egyszerűen nem is emlékeztél rá. Vagy készítettél egy fényképet, amit később visszanézve, már nem tudtad pontosan miért is vagy mikor, milyen esemény történésekor készítettél..
A Milestone Kártyák segítenek Neked abban, hogy ezek a gyönyörű pillanatok örökre megmaradjanak.
2 féle kártyát forgalmazunk, a Milestone Kismama és Milestone Baba Kártyákat, mindkét szett 30-30 db kártyát tartalmaz, a legfontosabb kismama és baba eseményekkel, amikor megtudtad, hogy babát vársz, az első baba mozgás megérzése, a kívánósságról, a szülésről, az újszülött baba első ruhájáról, kedvenc játékairól, a kisbaba első szülinapjáról, kéz, láblenyomatáról, stb.

Hogyan Használd a Milestone Kártyákat?
A fontos esemény történésekor egyszerűen fogd meg vagy tedd kisbabád mellé a megfelelő Milestone Kártyát, írd rá a dátumot, és készíts egy fényképet. Így mindig vissza fogsz majd emlékezni a csodálatos pillanatra, és a fényképeid életre kelnek!


www.milestonecards.hu .